flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Чорнобаївського районного суду Черкаської області прийняв участь у робочій нараді, яка відбулася у Черкаському апеляційному суді

09 лютого 2021, 14:58

5 лютого 2021 року голова Чорнобаївського районного суду Черкаської області Володимир Чубай прийняв участь у робочій нараді, яка відбулася із головами районних, міських та міськрайонних судів області у приміщенні Черкаського апеляційного суду.

Захід розпочався з хвилини мовчання в пам’ять про суддю Корсунь-Шевченківського районного суду Черкаської області Тетяну Московченко, яка нещодавно трагічно загинула в дорожньо-транспортній пригоді.

Голова Черкаського апеляційного суду Юрій Сіренко у своєму вступному слові привітав учасників, довів до їх відома основні показники діяльності Черкаського апеляційного суду та коротко окреслив актуальні питання судочинства в Черкаській області.

До слова було запрошено заступника начальника слідчого управління ГУНП в Черкаській області Владислава Вінника, доповідь якого стосувалася нового районування в Україні та підсудності. 

Про організацію роботи, стан та перспективи функціонування органів системи судочинства області доповів начальник Територіального управління Державної судової адміністрації у Черкаській області Євген Пристрома.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області Анатолій Харенко розповів про діяльність Служби в області щодо підтримки громадського порядку в судах, припинення проявів неповаги до суду та охорони приміщень судів.

Секретар судової палати з розгляду кримінальних справ суддя Черкаського апеляційного суду Ігор Поєдинок обговорив з присутніми узагальнення судової практики та судової статистики у кримінальних справах та провадженнях.  

До слова було запрошено заступника голови суду Володимира Бородійчука та секретаря судової палати у цивільних справах Черкаського апеляційного суду Людмилу Василенко. Обговорення стосувалося актуальних питань порядку розгляду апеляційних проваджень та аналізу судової практики у цивільних справах.

Питання ведення діловодства у судах та взаємодію між судами першої та апеляційної інстанції коротко окреслила керівник апарату Черкаського апеляційного суду Тетяна Копитіна.

 

За повідомленням пресслужби суду