flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У приміщенні Чорнобаївського районного суду охоронці Служби судової охорони Черкащини удосконалили професійну майстерність

25 січня 2021, 08:55

У п’ятницю 22 січня 2021 року у приміщенні та на прилеглій території Чорнобаївського районного суду Черкаської області відбулися тактико-спеціальні навчання із вдосконалення професійних навичок з охорони й забезпечення безпеки судових установ 1 підрозділу Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області у складі співробітників міст Черкаси, Золотоноша та Чорнобай.

Навчання розпочалися з інструктажу, який провів для співробітників командир 1 підрозділу Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області старший лейтенант Служби судової охорони Богдан Гайван. Він наголосив, що першочерговими завданнями Служби є створення безпечних умов для суддів, членів їх сімей, працівників апарату суду та учасників судових процесів.

Під час тренувань було відпрацьовано навчальні завдання зі супроводу суддів безпосередньо в приміщені судової установи під час розгляду резонансних засідань. Також співробітники виходячи з принципу прихованих дій пропрацювали тактику з попередження агресивних дій з боку учасників судового процесу шляхом проведення ефективної комунікації з ними та інші ситуативні дії у разі виникнення масових заворушень на прилеглій до судових установ територій та в залі судового засідання.

Прес-служба суду