flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чорнобаївський районний суд Черкаської області повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції

30 жовтня 2020, 09:46

Чорнобаївський районний суд Черкаської області повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції у зв’язку із недостатнім фінансуванням та відсутністю коштів на оплату поштових послуг.

З метою забезпечення реалізації процесуальних прав учасників судового процесу та, враховуючи ситуацію, яка виникла, суд для відправлення поштової кореспонденції буде використовувати альтернативні способи. У зв’язку із цим просимо у разі звернення до суду із позовними заявами, клопотаннями, заявами з процесуальних питань обов’язково вказувати номери засобів телефонного зв’язку, а також адресу електронної пошти для забезпечення можливості направлення повісток, повідомлень та іншої інформації з суду, в тому числі процесуальних документів (копій судових рішень, виконавчих листів тощо).

Отримати процесуальні документи можна:

  • електронною поштою (попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти);
  • безпосередньо в суді за адресою: вул. Центральна, 134, смт. Чорнобай, з урахуванням обмежень та заходів, пов’язаних із запобіганням поширенню коронавірусної інфекції COVID-19;
  • в електронному вигляді через підсистему «Електроний суд». Для цього потрібно:
  • зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за посиланням https://id.court.gov.ua;
  • подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи для відображення справи в особистому електронному кабінеті у підсистемі «Електронний суд»

Крім того, в автоматизованій системі документообігу суду реалізовано функціонал надсилання викликів та повідомлень про судове засідання за допомогою sms-повідомлення. Для цього необхідно подати до суду Заяву на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, вказавши у ній номер мобільного телефону.

Нагадуємо, що інформація щодо стадій розгляду судових справ доступна на офіційному веб-сайті Чорнобаївського районного суду Черкаської області у розділі «Громадянам», у вкладці «Списки судових справ, призначених до розгляду».

Із текстами судових рішень можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://reyestr.court.gov.ua.

Додатково повідомляємо контактні дані суду:

адреса:19901, смт Чорнобай, вул. Центральна, 134

офіційна електронна пошта: inbox@cb.ck.court.gov.ua

телефон: (04739) 2-31-59.

Про відновлення відправлення поштової кореспонденції буде повідомлено додатково.

 

Прес-служба суду